Tampereen KiVa perhekahvila Mantelipuu

Vertaistuellinen pehmeiden arvojen perhekahvila kokoontuu kerran kuussa aina kuukauden toisena maanantai-iltana klo 17-19 Tampereen Napapiirillä (Kaalamonaukio 2, Tampere). Rennossa iltakahvilassa on aina vanhemmille hyvää seuraa ja vertaistukea sekä lapsille leikkiseuraa ja puuhaa. Kasvatuksen ja perhe-elämän monenlaisia aiheita pohdiskellaan erityisesti kiintymysvanhemmuuden näkökulmasta. Ei ilmoittautumista.

Teeman mukainen keskusteluhetki aloitetaan klo 17:30 pienellä johdannolla aiheeseen, minkä jälkeen teemasta jutustellaan yhdessä. Koko kahvilan ajan tilassa on mahdollisuus jutusteluun, omien eväiden lämmittämiseen ja syömiseen sekä vapaaseen leikkiin. Tarjolla on teetä, kahvia ja keksejä, ja tilasta löytyy mikro, jääkaappi ja astioita. Kävijöiltä toivotaan parin euron kahvimaksua tilavuokran kattamiseksi. Lisätietoa tilasta ja sijainnista: http://tampereennapapiiri.fi/index.php/tilatjavaraukset

KiVa-kahvilassa saat myös lisätietoa Kiintymysvanhemmuusperheet-yhdistyksen toiminnasta.

Syksyn 2017 teemat:

Ma 14.8. Vaihdetaan kuulumisia ja ideoidaan syksyn teemoja.

Ma 11.9. Lempeä kasvatus. Kiintymysvanhemmuusperheet ry on lempeän kasvatuksen puolestapuhuja, mutta mitä lempeä kasvatus käytännössä tarkoittaa ja millaisia taitoja siinä tarvitaan?

Ma 9.10. KiVat sisarussuhteet. Voiko sisarusten yhteiseloa tasoittaa aikuisen konstein? Saavatko kaikki lapset saman verran? Onko optimaalista ikäeroa, entä lapsilukua? Käsittelyssä sisarussuhteiden ilot ja haasteet.

Ma 13.11. Kun vanhemmalta menee hermo: Aikuisen tunnesäätely tiukoissa tilanteissa.

Ma 11.12. Vapaata keskustelua ja oleskelua

Tervetuloa tutut ja uudet!

Tampereen seudun KiVa-paikallisryhmä Facebookissa


KiVa perhekahvila Mantelipuun Facebook-sivu