Jäsenedut

Yhdistyksen tarjoamat edut:

  • Sähköinen jäsenkirje neljä kertaa vuodessa
  • Pääsy yhdistyksen jäsenille tarkoitettuun suljettuun Facebook-ryhmään
  • mahdollisuus osallistua kerran kuussa kokoontuvaan virtuaaliperhekahvila Digipuuhun
  • Jäsenenä pääset ilmoittautumaan ensimmäisten joukossa perheleirillemme

Edut yhteistyöyrityksiltä: 

AITO Graphics
Tunteiden kirjasto on kuvakirja tunnetaitojen harjoitteluun. Kuvat konkretisoivat ja selkeyttävät tunteita, ja vahvistavat empatiakykyä ja auttavat sanoittamaan tunteita. Kuvat voi värittää ja keksiä niistä satuja ja tarinoita.

10 % alennus verkkokaupasta.

Empsukka
Empsukka on arvopohjaltaan lempeä ja lapsentahtinen verkkokauppa, ja Empsukalta löydät mm. lastentarvikkeita, kantovälineitä ja kirjoja.

10 % alennus verkkokaupasta.

Ekopuoti Valkee ja vihree
Puoti myy mm. luonnonkosmetiikkaa sekä ekologisia kodintarvikkeita (siivous ja sisustus).

15 % alennus koko tilauksesta, kun tilauksen loppusumma on vähintään 35 €.

JasminDesign
JasminDesign on kultaseppä Mirka Jasmin Loukolan yritys, josta voi tilata kotimaisia koruja, mm. äidin omasta maidosta valmistettavat ÄM-korut.

15% alennus kaikista tuotteista.  

Kantoliinakauppa
Kantoliinakauppa.fi on suomalainen kantoliinojen ja kantamisen erikoiskauppa. Myymme kantoliinoja ja -reppuja sekä muita kantamisen erikoistuotteita.

Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Lelukauppa Leikisti
Leikisti.fi on lapualainen, äidin ja kissan pyörittämä perheyritys. Valikoimissa ovat laadukkaat ja turvalliset lasten lelut ja -tarvikkeet, joiden valmistuksessa on otettu huomioon ympäristö ja kestävä kehitys.

10% alennus verkkokaupan ostoskorin loppusummasta.

Liinalapsi
Liinalapsi valmistaa kotimaisia kudottuja Vanamo kantoliinoja ja rengasliinoja sekä Wompat-kantoreppuja. Voit tilata kaupan laajasta valikoimasta tai teettää juuri Sinulle sopivan kantorepun. Autamme myös mielellään kantovälineen valinnassa ja käytössä.

10 % alennus kaikista tuotteista.

Mielenpaja
Mielenpaja on Marjo Hirvosen (ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, auktorioitu seksuaalineuvoja, sairaanhoitaja AMK) yritys, joka tarjoaa yksilöterapiaa ja useita erilaisia verkkokursseja.   

10% alennus Masennuksen oireet ja niihin reagointi –luennosta sekä Rennosti raskaana –nauhoitteesta verkkokaupassa.

Onni ja hoiva
Yritys tarjoaa mm. Toimiva perhe ja vuorovaikutuskursseja ja -luentoja sekä mm. osteopatiaa ja äitiysfysioterapiaa. Verkkokaupasta löydät mm. kirjallisuutta.

20% alennus Elina Kauppilan luennoista, 10% alennus kursseista ja 10% alennus kirjoista ja muista tuotteista verkkokaupassa

Pienet sydämellä
Toimintaterapeutti Annukka Moilasen palveluihin kuuluu refluksi- ja allergianeuvonta, imetysohjaus, lempeä uniohjaus allergisille, refluksioireileville ja aistisäätelypulmaisille, kotidoulaus, vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta sekä Happiest baby -ohjaus.

10% alennus kaikista palveluista.

Ruohonjuuri
Ruohonjuuri on luomuruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut, vuonna 1982 perustettu vähittäiskauppaketju. Ruohonjuuresta löydät luomulaatuiset superfoodit, luonnonkosmetiikkatuotteet ja lisäravinteet.

5% alennus verkkokaupassa kaikista normaalihintaisista tuotteista.

Vekaravintti
Lastentarvikeliike, josta löydät tuotteita perheen pienimmille, niin asusteita kuin tarvikkeitakin!

20 % alennus normaalihintaisista tuotteista, kun ostosten arvo on yli 50 €. Alennuksen saat sekä kivijalkaliikkeestä Keravalta (Kauppakaari 6, 04200 Kerava) että verkkokaupasta.

Viekku
Viekku tarjoaa Helsingin alueella doulapalveluita, seksuaalikasvatusta ja -koulutusta sekä vuokrauspalveluita mm. synnytykseen ja kantamiseen liittyen.

5% alennus vuokraus- ja doulapaketeista.