Jäsenedut

Yhdistyksen tarjoamat edut:

  • Sähköinen jäsenkirje neljä kertaa vuodessa
  • Pääsy yhdistyksen jäsenille tarkoitettuun suljettuun Facebook-ryhmään
  • mahdollisuus osallistua kerran kuussa kokoontuvaan virtuaaliperhekahvila Digipuuhun
  • Jäsenenä pääset ilmoittautumaan ensimmäisten joukossa perheleirillemme

Edut yhteistyöyrityksiltä: 

Ipanainen
Ipanainen on lastentarvikkeiden verkkokauppa ja myymälä Helsingin Hakaniemessä. Ipanaiselta löytyy lapsiperheen arkea helpottavat tarvikkeet laidasta laitaan. Valikoimasta löydät tarvikkeet kantamiseen, lasten ruokailuun ja perheen arkeen.

5% alennus normaalihintaisista tuotteista

JasminDesign
JasminDesign on kultaseppä Mirka Jasmin Loukolan yritys, josta voi tilata kotimaisia koruja, mm. äidin omasta maidosta valmistettavat ÄM-korut.

15 % alennus kaikista tuotteista.

Kauneve 
Kauneven valikoimasta löydät unelmanpehmeät merinovillavaatteet ja -asusteet koko perheelle sekä vegaaniset luomupuuvilla-asusteet. Kauneven toiminta pohjautuu vahvasti vastuullisiin arvoihin. Koko tuotanto tapahtuu Suomessa ja materiaalit ovat mahdollisimman vähän eläimiä, luontoa tai ihmisiä kuormittavia.

10% alennus kaikista verkkokaupan tuotteista.

Liinalapsi
Liinalapsi valmistaa kotimaisia kudottuja Vanamo kantoliinoja ja rengasliinoja sekä Wompat-kantoreppuja. Voit tilata kaupan laajasta valikoimasta tai teettää juuri Sinulle sopivan kantorepun. Liinalapsessa autetaan myös mielellään kantovälineen valinnassa ja käytössä.

10 % alennus kaikista tuotteista. 

Mielenpaja
Mielenpaja on Marjo Hirvosen (ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, auktorioitu seksuaalineuvoja, sairaanhoitaja AMK) yritys, joka tarjoaa yksilöterapiaa ja useita erilaisia verkkokursseja.  

20% alennus Mielenpajan verkkokaupan ladattaviin tuotteisiin.

Onni & hoiva
Onni & Hoiva tarjoaa mm. Toimiva perhe- ja vuorovaikutuskursseja ja -luentoja sekä mm. osteopatiaa ja äitiysfysioterapiaa. Verkkokaupasta löydät mm. kirjallisuutta.

20% alennus Elina Kauppilan luennoista, 10% alennus kursseista ja 10% alennus kirjoista ja muista tuotteista verkkokaupassa, sekä kaikki hyvinvointipalvelut alennusryhmien hinnalla.

Ruohonjuuri
Ruohonjuuri on luomuruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut, vuonna 1982 perustettu vähittäiskauppaketju. Ruohonjuuresta löydät luomulaatuiset superfoodit, luonnonkosmetiikkatuotteet ja lisäravinteet.

5 %:n alennus verkkokaupassa kaikista normaalihintaisista tuotteista.

Viekku
Viekku tarjoaa Helsingin alueella doulapalveluita, seksuaalikasvatusta ja -koulutusta sekä vuokrauspalveluita mm. synnytykseen ja kantamiseen liittyen. 

15 % alennus Sujuvaa seksuaalikasvatusta -verkkokurssin hinnasta.