Jäsenyys

Yhdistyksellä on tällä hetkellä n. 370 jäsentä. Jäsenmäärä on viime vuosien aikana kasvanut melko reippaaseen tahtiin, sosiaalisen median ja toiminnan valtakunnallistumisen myötä.

Yhdistyksen jäsenenä tuet toimintaamme. Olet mukana levittämässä tietoisuutta kiintymysvanhemmuudesta ja tukemassa vertaistoimintaa. Jäsenenä saat monenlaisia etuja, muun muassa:

• alennuksia yhteistyöyrityksistämme
  • sähköisen jäsenkirjeen neljä kertaa vuodessa
  • pääsyn yhdistyksen jäsenille tarkoitettuun suljettuun Facebook-ryhmään
  • mahdollisuuden osallistua kerran kuussa kokoontuvaan virtuaaliperhekahvila Digipuuhun
  • jäsenenä pääset ilmoittautumaan ensimmäisten joukossa perheleirillemme.

Jäsenmaksu vuonna 2019 on 10 € (per kalenterivuosi) ja kannatusjäsenen jäsenmaksu 20 €. Hae jäseneksi täyttämällä liittymislomake ja maksamalla jäsenmaksu:

Saaja: Kiintymysvanhemmuusperheet ry

Tili: FI92 7997 7990 8241 41

Summa: 10/20/30 € (voit maksaa jäsenyyden 1-3 vuodeksi kerralla)

Viestikenttään: Jäsen/kannatusjäsen + etunimi sukunimi (etenkin, jos maksajana tiliotteella näkyy muu kuin hakemuksessa oleva nimi!)

Hakemuksesi hyväksytään, kun maksu näkyy tilillä, ja sen jälkeen saat viikon sisällä jäsenpostia. Lisätietoja jäsensihteeriltämme: jasenet (ät) kiintymysvanhemmuus.fi.