Jäsenyys

Yhdistyksellä on tällä hetkellä vajaa 500 jäsentä. Jäsenmäärä on viime vuosien aikana kasvanut melko reippaaseen tahtiin, sosiaalisen median ja toiminnan valtakunnallistumisen myötä.

Yhdistyksen jäsenenä tuet toimintaamme. Olet mukana levittämässä tietoisuutta kiintymysvanhemmuudesta ja tukemassa vertaistoimintaa. Jäsenenä saat monenlaisia etuja, muun muassa:

• alennuksia yhteistyöyrityksistämme
  • sähköisen jäsenkirjeen neljä kertaa vuodessa
  • pääsyn yhdistyksen jäsenille tarkoitettuun suljettuun Facebook-ryhmään
  • mahdollisuuden osallistua kerran kuussa kokoontuvaan virtuaaliperhekahvila Digipuuhun
  • jäsenenä pääset ilmoittautumaan ensimmäisten joukossa perheleirillemme.

Jäsenmaksu vuonna 2020 on 12 € (per kalenterivuosi) ja kannatusjäsenen jäsenmaksu 20 €. Hae jäseneksi täyttämällä liittymislomake ja maksamalla jäsenmaksu.

Hakemuksesi hyväksytään, kun maksu näkyy tilillä, ja sen jälkeen saat viikon sisällä jäsenpostia. Lisätietoja jäsensihteeriltämme: jasenet (ät) kiintymysvanhemmuus.fi.