Jäsenedut

Yhdistyksen tarjoamat edut:

  • Sähköinen jäsenkirje neljä kertaa vuodessa
  • Pääsy yhdistyksen jäsenille tarkoitettuun suljettuun Facebook-ryhmään
  • Mahdollisuus osallistua kerran kuussa kokoontuvaan virtuaaliperhekahvila Digipuuhun
  • Jäsenenä pääset ilmoittautumaan ensimmäisten joukossa perheleirillemme

Edut yhteistyöyrityksiltä:

Gravidea
Gravidea on koulutettu hieroja ja vauvahierontaohjaaja Minna Lähteenmäen yritys, joka tarjoaa hierontapalveluja vastaanotolla sekä vauvahierontakursseja lähi- ja verkkokursseina. Vauvahieronta on ihanaa läsnäoloa, kosketusta ja vuorovaikutusta vauvan kanssa.

10 % alennus vauvahieronnan vastaanottokäynnistä sekä vauvahieronnan verkkokurssista.

Hidasta elämää
Hidasta elämää on Suomen suurin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin media, jonka sisältö auttaa ihmisiä parantamaan kokemusta elämästä. Hidasta elämää -tuoteperheessä on kauniisti paketoituna sitä samaa iloa, valoa ja inspiraatiota, jota hidastaelamaa.fi -sivusto on jakanut lukijoilleen vuodesta 2010 saakka.

15% alennus normaalihintaisista verkkokaupan tuotteista. 

JasminDesign
JasminDesign on kultaseppä Mirka Jasmin Loukimon yritys, josta voi tilata kotimaisia koruja, mm. äidin omasta maidosta valmistettavat ÄM-korut®.

15 % alennus kaikista verkkokaupan tuotteista.

Kauneve
Kauneven valikoimasta löydät unelmanpehmeät merinovillavaatteet ja -asusteet koko perheelle sekä vegaaniset luomupuuvilla-asusteet. Kauneven toiminta pohjautuu vahvasti vastuullisiin arvoihin. Koko tuotanto tapahtuu Suomessa ja materiaalit ovat mahdollisimman vähän eläimiä, luontoa tai ihmisiä kuormittavia.

10% alennus kaikista verkkokaupan tuotteista.

Liinalapsi
Liinalapsi valmistaa kotimaisia kudottuja Vanamo kantoliinoja ja rengasliinoja sekä Wompat-kantoreppuja. Voit tilata kaupan laajasta valikoimasta tai teettää juuri Sinulle sopivan kantorepun. Liinalapsessa autetaan myös mielellään kantovälineen valinnassa ja käytössä.

10 % alennus kaikista tuotteista. 

Mielenpaja
Mielenpaja on Marjo Hirvosen (ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, auktorioitu seksuaalineuvoja, sairaanhoitaja AMK) yritys, joka tarjoaa yksilöterapiaa ja useita erilaisia verkkokursseja.  

20% alennus Mielenpajan verkkokaupan ladattaviin tuotteisiin.

Myllymuksut
Myllymuksut Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa ja myy mm. kankaita, vaippoja ja vaatteita vauvoille, lapsille ja aikuisille.

10% alennus koko valikoimasta.

Onni & hoiva
Onni & Hoiva tarjoaa mm. Toimiva perhe- ja vuorovaikutuskursseja ja -luentoja sekä mm. osteopatiaa ja äitiysfysioterapiaa. Verkkokaupasta löydät mm. kirjallisuutta.

20% alennus Elina Kauppilan luennoista, 10% alennus kursseista ja 10% alennus kirjoista ja muista tuotteista verkkokaupassa, sekä kaikki hyvinvointipalvelut alennusryhmien hinnalla.

Ruohonjuuri
Ruohonjuuri on luomuruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut, vuonna 1982 perustettu vähittäiskauppaketju. Ruohonjuuresta löydät luomulaatuiset superfoodit, luonnonkosmetiikkatuotteet ja lisäravinteet.

5 %:n alennus verkkokaupassa kaikista normaalihintaisista tuotteista.

ToimivatJalat
Toimivat Jalat on oululainen yhden naisen pyörittämä pienyritys ja verkkokauppa. Fysioterapeuttina ja omien jalkahaasteiden kanssa painiskelleena yrityksen valikoimiin on valittu vain laadukkaita ja jalkaterveyttä edistäviä kenkiä lapsille ja aikuisille.

Ilmainen toimitus yli 130€ tilauksiin. 

Tunnetaitoja lapselle
Tunnetaitoja lapselle tarjoaa konkreettista tukea ja tietoa vanhemmuuteen ja tunnetaitokasvatukseen. 

10% alennus tilauksen loppusummasta. 

Viekku/Sujuvaa seksuaalikasvatusta
Anna-Riitta Kässi on seksuaalikasvattaja ja -neuvoja, doula, doulakouluttaja ja imetysohjaaja, joka haluaa auttaa vanhempia ja muita kasvattajia tarjoamaan lapsille ja nuorille mutkatonta, luontevaa ja sujuvaa seksuaalikasvatusta, joka ei aiheuta harmaita hiuksia yhdellekään osapuolelle.

20% alennus Sujuvaa seksuaalikasvatusta -verkkokurssista.