Jäsenedut

Yhdistyksen tarjoamat edut:

  • Sähköinen jäsenkirje neljä kertaa vuodessa
  • Pääsy yhdistyksen jäsenille tarkoitettuun suljettuun Facebook-ryhmään
  • mahdollisuus osallistua kerran kuussa kokoontuvaan virtuaaliperhekahvila Digipuuhun
  • Jäsenenä pääset ilmoittautumaan ensimmäisten joukossa perheleirillemme

Edut yhteistyöyrityksiltä:

Gravidea
Gravidea on koulutettu hieroja ja vauvahierontaohjaaja Minna Lähteenmäen yritys, joka tarjoaa hierontapalveluja vastaanotolla sekä vauvahierontakursseja lähi- ja verkkokursseina. Vauvahieronta on ihanaa läsnäoloa, kosketusta ja vuorovaikutusta vauvan kanssa.

10 % alennus vauvahieronnan vastaanottokäynnistä sekä vauvahieronnan verkkokurssista.

Ipanainen
Ipanainen on lastentarvikkeiden verkkokauppa ja myymälä Helsingin Hakaniemessä. Ipanaiselta löytyy lapsiperheen arkea helpottavat tarvikkeet laidasta laitaan. Valikoimasta löydät tarvikkeet kantamiseen, lasten ruokailuun ja perheen arkeen.

5% alennus normaalihintaisista tuotteista.

JasminDesign
JasminDesign on kultaseppä Mirka Jasmin Loukolan yritys, josta voi tilata kotimaisia koruja, mm. äidin omasta maidosta valmistettavat ÄM-korut.

15 % alennus kaikista tuotteista.

Kauneve
Kauneven valikoimasta löydät unelmanpehmeät merinovillavaatteet ja -asusteet koko perheelle sekä vegaaniset luomupuuvilla-asusteet. Kauneven toiminta pohjautuu vahvasti vastuullisiin arvoihin. Koko tuotanto tapahtuu Suomessa ja materiaalit ovat mahdollisimman vähän eläimiä, luontoa tai ihmisiä kuormittavia.

10% alennus kaikista verkkokaupan tuotteista.

Liinalapsi
Liinalapsi valmistaa kotimaisia kudottuja Vanamo kantoliinoja ja rengasliinoja sekä Wompat-kantoreppuja. Voit tilata kaupan laajasta valikoimasta tai teettää juuri Sinulle sopivan kantorepun. Liinalapsessa autetaan myös mielellään kantovälineen valinnassa ja käytössä.

10 % alennus kaikista tuotteista. 

Mielenpaja
Mielenpaja on Marjo Hirvosen (ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, auktorioitu seksuaalineuvoja, sairaanhoitaja AMK) yritys, joka tarjoaa yksilöterapiaa ja useita erilaisia verkkokursseja.  

20% alennus Mielenpajan verkkokaupan ladattaviin tuotteisiin.

Onni & hoiva
Onni & Hoiva tarjoaa mm. Toimiva perhe- ja vuorovaikutuskursseja ja -luentoja sekä mm. osteopatiaa ja äitiysfysioterapiaa. Verkkokaupasta löydät mm. kirjallisuutta.

20% alennus Elina Kauppilan luennoista, 10% alennus kursseista ja 10% alennus kirjoista ja muista tuotteista verkkokaupassa, sekä kaikki hyvinvointipalvelut alennusryhmien hinnalla.

Ruohonjuuri
Ruohonjuuri on luomuruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut, vuonna 1982 perustettu vähittäiskauppaketju. Ruohonjuuresta löydät luomulaatuiset superfoodit, luonnonkosmetiikkatuotteet ja lisäravinteet.

5 %:n alennus verkkokaupassa kaikista normaalihintaisista tuotteista.

Tunnetaitoja lapselle
Tunnetaitoja lapselle tarjoaa konkreettista tukea ja tietoa vanhemmuuteen ja tunnetaitokasvatukseen. Tunnetaitoja lapselle valikoimasta löytyy mm. supersuositut Fanni-kirjat ja tunnetaitokortit.

Verkkokaupasta postikulut veloituksetta.

Viekku
Viekku tarjoaa Helsingin alueella doulapalveluita, seksuaalikasvatusta ja -koulutusta sekä vuokrauspalveluita mm. synnytykseen ja kantamiseen liittyen. 

15 % alennus Sujuvaa seksuaalikasvatusta -verkkokurssin hinnasta.