Torstai 9.5.

Myötätuntoinen asenne itseäsi ja muita kohtaan tukee rakentavaa vuorovaikutusta. Myötäelävän vuorovaikutuksen teemaa käsittelee kirjaesittely sekä blogi Kannustavasta vuorovaikutuksesta käytännössä (ICDP). Julkaisemme myös UKK videon Minä-viesteistä sekä kuvataulun, jonka voi ripustaa kodin, päiväkodin tai vaikkapa työpaikan seinälle.

Videot:


Eevi Minkkinen lähetti videotervehdyksensä Kiintymysvanhemmuusperheet ry:n järjestämälle Lempeän kasvatuksen viikolle 2019 aiheena Rakentava vuorovaikutus.

Eevi on itsetuntemusohjaaja, kouluttaja, kirjailija, vaimo, ystävä ja äiti. Eevin tausta on perinteisessä terveydenhuollossa,  jonka jälkeen hän on opiskellut mm. Personal traineriksi, NLP traineriksi ja käynyt useita koulutuksia sisäisen hyvinvoinnin ohjauksesta. Mm. Kognitiivisen terapian perusopinnot,  KEHTO koulun Vapaa tie ohjaaja ja kundaliinijooga ohjaaja. Tällä hetkellä hän käy psykoterapeuttiset valmiudet ja ratkaisukeskeinen terapia koulutusta. Eevin kirja “Ole itsellesi armollinen” julkaistiin alkuvuodesta 2018.

Blogitekstit:

Kirjaesittelyt:

Kuvataulut:

Mitä on rakentava vuorovaikutus perheessä ja mistä se koostuu? Kuvataulusarja esittelee rakentavan vuorovaikutuksen osa-alueita helposti lähestyttävässä muodossa.

Rakentava vuorovaikutus ei ole pelkkää kuuntelua, jokaisella on tarve ja oikeus ilmaista myös omia pyyntöjä toisille. Pyyntö on helpoin vastaanottaa silloin kun se on esitetty myönteisessä muodossa, se ei sisällä vaatimuksia ja se on huolellisesti perusteltu pyytäjän omien tarpeiden kautta.

UKK-tekstit:

UKK-videot:

Päiväkirjat:

Päiväkirja 1
Päiväkirja 2

Uutiset:

#lempeänkasvatuksenviikko #lkv2019 #rakentavavuorovaikutusperheessä

Seuraa meitä ja osallistu keskusteluun:

Palaa takaisin Lempeän kasvatuksen viikko 2019 -sivulle.

Share Button