“Tiukat rajat tai holtittomuus”

– MYYTTEJÄ KOULULAISISTA JA NUORISTA

Myytit

Monet vanhemmat odottavat kauhulla teini-ikää. Usein sanotaan, että isommat lapset, isommat murheet. Teini-ikää lähestyttäessä tunnekuohut saattavat palata ja vanhemman täyttää pelko. Mitä lapsessa on tapahtumassa ja kertooko lapsen käytös jostain kriisistä? Lue päivän tekstistä, miten puramme koulu- ja teini-ikäisiin liittyviä myyttejä.

Keinot

Lapsen kasvaessa keskusteluyhteys tuntuu katkeavan. Lapsi saattaa käyttäytyä epäkunnioittavasti. Vanhemmasta tuntuu, että häneltä katoaa ote lapseen. Miten puhua lapsen kanssa rakentavasti? Miten saada yhteys palautettua? Miten saada tietää, mitä lapselle kuuluu? Entä miten puhua lapsen kanssa seksistä? Jos kaipaat keinoja koululaisen tai teinin kohtaamiseen, niin lue tämän päivän tekstistä lempeät vinkit.

Myytinräjäyttäjät podcast-sarja

Kuuntele päivän podcastista, kun Kiintymysvanhemmuusperheet ry:n puheenjohtaja Petra Masko ja Lastensuojelun Keskusliiton toiminnanjohtaja Ulla Siimes pohtivat päivän myyttejä!

Podcast: Seksuaalikasvatusmyytit

Saimme haastatella FM, doula, seksuaalikasvattaja Anna-Riitta Kässiä, joka kertoo, millaisia ovat tämän päivän tyypillisimmät seksuaalikasvatukseen liittyvät myytit ja millaisin keinoin vanhempi voi toimia toisin kuin myytit sanovat. 

Arvonnat ja jäseneksi liittyminen

Huomasithan, että meillä teemanviikon kunniaksi jäsenkampanja ja paljon erilaisia arvontoja!

Liity jäseneksi.

#lempeänkasvatuksenviikko #lkv2022 #kasvatusmyytit #murretaanmyyttejä #kuinkaollanykyaikainenvanhempi

Muistathan seurata meitä myös somessa: