Ilmoittaudu Vanhemman Pinnanvenytyskurssille

Toivottu Elina Kauppilan Vanhemman Pinnanvenytyskurssi tulee jälleen. Ilmoittaudu mukaan ja opi arvokasta tietoa, miten käsitellä omaa tunnekuohua arjen haastavissa tilanteissa.

Kurssi on suunnattu kaiken ikäisten lasten vanhemmille jotka:
✨ kokevat riittämättömyyden tunteita vanhemmuudessa
✨ kokevat tarvetta oman pinnan venytykseen
✨ ajattelevat, että itsemyötätunnon taitoja voisi kehittää.

Elina Kauppilan (kirjailija, mindfulness MBSR-ohjaaja CFM ja valtuutettu Toimiva Perhe- ja Toimiva Vuorovaikutus -ohjaaja) ohjaama, odotettu ja valtavasti pidetty Vanhemman pinnanvenytyskurssi toteutuu jälleen.

Kurssi koostuu 2,5h x 4 kokonaisuuksista, jotka pidetään vallitsevasta koronatilanteesta johtuen etänä Zoomin kautta lauantaisin 6.2. ja 13.2. klo 9-14.
Etämuotoisia kursseja pidettiin kaksi kappaletta viime vuoden puolella ja ne keräsivät valtavasti positiivista palautetta.

Kurssilla tehdään kehollisia ja vuorovaikutusharjoituksia parin ja pienryhmän kanssa ja yksin. Opetellaan tunnistamaan ja käsittelemään omaa tunnekuohua ja tavoitetaan omia lohdun kokemuksia lapsuudesta ja elämän varrelta.

Kurssin hinta:
Yhdistyksen jäsenille 40€ / osallistuja
Ei-jäsenille 60€ / osallistuja

Yhdistyksen jäseneksi kannattaa siis edullisella 12 euron vuosimaksulla ehdottomasti liittyä. Jäsenyydellä saavutat paljon muitakin huikeita etuja.

Haluatko KiVa ry:n jäseneksi? Voit liittyä jäseneksi täältä

Jos olet jo Kiintymysvanhemmuusperheet ry:n jäsen, voit ilmoittautua kurssille täältä

Jos et ole jäsen, voit ilmoittautua kurssille täältä

Kun ilmoittautumisesi on tullut perille ja maksusi hyväksytty, saat vahvistuksen sähköpostiisi. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova.

Pinnanvenytysterveisin,
Kiintymysvanhemmuusperheet ry

”Etämuotoinen kurssi yllätti todella positiivisesti! Elina huokuu lempeyttä ja läsnäolon voimaa. Hänen rautainen ammattitaitonsa ja konkretia saivat silmät avautumaan monessa asiassa. Pienryhmä- ja pariharjoitukset olivat loistavia. Suosittelen kurssia aivan kaikille!”

osallistujapalaute

Share Button