Sunnuntai 13.5. – ylpeys

Teemanviikon päättää sunnuntaina 13.5. ylpeyden tunne. Ylpeys on tyytyväisyyttä esimerkiksi omia suorituksia tai ominaisuuksiaan kohtaan.

Viikon summaus on tehty ylpeyttä pohtivassa blogitekstissä, ja samalla lähtee kiitokset teemaviikon toteuttajille sekä lukijoille.

Paljon on nähty ja opittu viikon aikana! Blogitekstejä, videoita, kirjaesittelyjä, kuvatauluja ja niin edelleen. Jos olet liittynyt vasta nyt mukaan etkä ole vielä ehtinyt tutustumaan kaikkeen, ei hätää, materiaali jää nettisivuille!

Teemaviikon loppuminen saa ainakin meidät hieman haikeaksi, ehkä jopa surulliseksi. Tunteiden kerrokset -kuvasarjan viimeisessä osassa on tänään siis suru.

Sama pdf-tiedostona

Facebookissa on viikon päätteeksi vielä yksi ihana arvonta, käy osallistumassa!

Mitä olit mieltä lempeän kasvatuksen viikosta? Kerro se meille lyhyen palautekyselymme kautta, ja auta meitä kehittämään teemaviikkoja jatkossa. Arvostamme suuresti palautettasi! Avaa palautelomake uuteen ikkunaan.

Toivottavasti viikko oli sinullekin antoisa! Jos mietit, miten voisit tukea yhdistyksemme toimintaa, se onnistuu parhaiten liittymällä jäseneksemme.

Kiitos kun olit mukana ja lempeää kevään jatkoa!

Teemaviikon pääsivulle

Share Button