Tule mukaan toimintaamme

Yhdistyksen toiminta

Kiintymysvanhemmuusperheet ry toimii täysin vapaaehtoisten voimin. Yhdistykselle valitaan hallitus joka vuodelle ja hallituksesta valitaan vetäjät eri toimihenkilötiimeille. Toimihenkilötiimejä ovat some- ja viestintätiimi, modetiimi sekä paikallistoimintatiimi. Lue alta lisää toiminnastamme ja tule mukaan iloiseeen joukkoomme!

Etusivulletaustakuva2

Tue toimintaamme, liity jäseneksi

Jäsenenä mahdollistat toimintamme. Jäsenmaksujen avulla koulutamme toimihenkilömme sekä järjestämme vertaistuellista toimintaa ympäri Suomea, myös virtuaalisesti.

Jäsenenä saat etuja: voit liittyä jäsenten omaan Facebook-ryhmään, osallistua digitaaliseen vertaistukikahvilaan Digipuuhun ja saat alennuksia luennoiltamme sekä yhteistyökumppaneiltamme.

paikallistoiminta

Paikallistoiminta

Yhdistys järjestää perhekahviloita monella paikkakunnalla ympäri Suomea. Kahviloissamme pääsee tapaamaan saman henkisiä ihmisiä kasvotusten ja voi jakaa vanhemmuuden iloja ja suruja sekä kysyä neuvoa vertaisiltaan.

virtuaalitoiminta

Virtuaalitoiminta

Yhdistys tarjoaa Facebookissa vertaistukea ja tietoa kiintymysvanhemmuudesta sekä lempeästä kasvatuksesta yhdistyksen oman Facebook-sivun kautta mutta myös moderoimalla erilaisia kiintymysvanhemmuus-ryhmiä. 

Yhdistyksen jäsenille tarkoitettu virtuaalinen perhekahvila Digipuu on kohtaamispaikka, johon voi osallistua verkon välityksellä.

viestintä1

Viestintä

Some- ja viestintätiimi ylläpitää yhdistyksen sosiaalisen median kanavia, kuten yhdistyksen Facebook-sivua, Instagramia, Youtubea sekä Twitteriä.

Viestintätiimi laatii kannanottoja ajankohtaisiin aiheisiin sekä materiaalia yhdistyksen kotisivuille sekä some-kanaviin. Tiimi kirjoittaa blogeja ja kirjaesittelyjä, laatii kuvatauluja, videoita sekä podcasteja.

Yhdistyksen hallitus ja arvot

Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan yhdistyksen hallituksen jäseniin sekä yhdistyksen arvoihin ja sääntöihin.

Löydät linkin takaa myös rekisteri- ja tietosuojaselosteemme sekä toimintakertomukseen ja -suunnitelmaan.

 

Lempeän kasvatuksen viikko

Yhdistys on järjestänyt vuodesta 2018 lähtien vuotuisan Lempeän kasvatuksen viikon. Viikon aikana perehdytään tiettyyn teemaan, jonka ympärille yhdistyksen aktiivit luovat materiaalia. 

Viikon aikana julkaistaan asiantuntijahaastatteluja, podcasteja, blogitekstejä, kirjaesittelyjä sekä kuvatauluja ja muuta teemaan liittyvää materiaalia. Tällä viikolla yhdistyksen jäseniä usein myös haastatellaan teeman aiheesta.