Jäsenyys

Liity jäseneksi

Jäsenenä mahdollistat toimintamme. Jäsenmaksujen avulla saamme järjestettyä vertaistuellista toimintaa ympäri Suomen sekä koulutettua toimihenkilömme. Jäsenenä saat etuja, kuten pääset ilmoittautumaan ensimmäisten joukossa perheleirillemme ja voit liittyä jäsenten omaan Facebook-ryhmään. Jäsenenä saat myös alennuksia yhteistyökumppaneiltamme.

Lähetämme jäsenillemme sähköisen jäsenkirjeen neljä kertaa vuodessa, joten pysyt ajan tasalla yhdistyksen toiminnasta.

Jäsenmaksu on 15€/kalenterivuosi.

Jäsenenä saat

suljettu Facebook-ryhmä

Yhdistyksen maksaville jäsenille tarkoitettu suljettu Facebook-ryhmä mahdollistaa vertaistuellisen keskustelun pienemmässä ryhmässä. Ryhmään pääsee liittymällä jäseneksi, maksamalla jäsenmaksun ja ottamalla yhteyttä jäsensihteeriin: jasenet@kiintymysvanhemmuus.fi

Digipuu

Digipuu on 1-2 kertaa kuukaudessa kokoontuva virtuaalinen vertaistukikahvila. Digipuussa keskustelemme etukäteen mietitystä aiheesta sekä aiheen vierestä, riippuen siitä, mitä osallistujilla on sillä hetkellä mielen päällä. 

 

Luennot, seminaarit ja koulutukset

Yhdistys järjestää erilaisia luentoja, seminaareja ja koulutuksia sekä live-tilaisuuksina että virtuaalisesti. Teemme yhteistyötä eri kouluttajien kanssa ja jäsenemme saavat osallistua koulutuksiin alennetuin hinnoin. Monet seminaarit ja luennot ovat jäsenille nimellisellä maksulla ja täydellä hinnalla ei-jäsenille. 

Tarkista omat jäsentietosi

Voit tarkistaa omat tietosi mm. osoitetietosi ja jäsenmaksusi. Käythän katsomassa aika ajoin, että tietosi ovat kunnossa. 

Alennukset yhteistyökumppaneiltamme

Alennuskoodit saat lähettämällä viestin osoitteeseen jasenet@kiintymysvanhemmuus.fi

Anna-Riitta Kässi on seksuaalikasvattaja ja -neuvoja, doula, doulakouluttaja ja imetysohjaaja, joka haluaa auttaa vanhempia ja muita kasvattajia tarjoamaan lapsille ja nuorille mutkatonta, luontevaa ja sujuvaa seksuaalikasvatusta, joka ei aiheuta harmaita hiuksia yhdellekään osapuolelle.

-15% alennus toimii verkkokaupassa tai on mainittava palvelua varatessa. Alennuskoodi on voimassa seksuaalikasvatuksen verkkokursseihin ja webinaareihin sekä isovanhemman seksuaalikasvatusoppaaseen sekä Mama Mojo-verkkovalmennukseen.  

Baretoes paljasjalkakenkäkauppa myy paljasjalkakenkiä koko perheelle. Ota askel parempaan jalkaterveyteen jalanmuotoisilla paljasjalkakengillä.

-10% alennus normaalihintaisista tuotteista. 

Happymilkmama tarjoaa monenlaisia asiantuntijapalveluita lapsentahtisille vanhemmilla. Löydät oppaita niin lempeään hoidon aloitukseen kuin yövieroitukseen. 

-25% alennus verkkokaupan kautta ostetuista oppaista.

Jasmin Design on kultaseppä Mirka Jasmin Loukimon yritys, josta voi tilata kotimaisia koruja, mm. äidin omasta maidosta valmistettavat ÄM-korut®.

-15 % alennus kaikista verkkokaupan tuotteista. 

Kalla active on suomalainen vastuullinen vaatebrändi, joka valmistaa käytännöllisiä ja laadukkaita merinovaatteita naisille ja lapsille. 

Kalla Activen tuotteiden materiaalina toimii mulesing vapaa merinovilla ja tuotteissa käytetään lankoja, jotka ovat saaneet kansainvälisen OEKO-TEX-sertifikaatin. Vaatteet suunnitellaan Helsingissä ja valmistetaan Liettuassa.

-20% alennus verkkokaupasta. 

Lempeydellä Lotta  tarjoaa vauvahierontaa, uni- ja imetysohjausta Kuopiossa ja etänä. 

-15 % alennus palveluista. 

Mielenpaja on Marjo Hirvosen (ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, auktorioitu seksuaalineuvoja, sairaanhoitaja AMK) yritys, joka tarjoaa yksilöterapiaa ja useita erilaisia verkkokursseja. 

-10 % alennus verkkokaupasta jäsenille.

Myllymuksut Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa ja myy mm. kankaita, vaippoja ja vaatteita vauvoille, lapsille ja aikuisille.

-10% alennus koko valikoimasta.

Nuppuset on lastenvaatteiden second hand kauppa. Löydät Nuppuset-nettikaupasta  käytetyt lastenvaatteet ja vauvanvaatteet koosta 44cm kokoon 104cm asti.

-20% kertakäyttöinen alekoodi.

Perhepuoti Onnenhetkiä jatkaa yhteistyökumppanina myös tänä vuonna.

Kivijalkamyymälä toimii Satakunnassa Rauman Lapissa ja verkkokauppana tilata voi tietysti mihin vain. Valikoimasta löydät muun muassa kestotuotteet, luonnonkosmetiikkaa, ekopesuaineet, käsityöt, ekologiset lastentarvikkeet ja tilaustuotteita.

-10% alennus normaalihintaisista tuotteista.

Puheterapiatuotteet on erikoistunut puheterapiassa tarkoitettuihin laadukkaisiin tuotteisiin. Puheterapiatuotteet verkkokaupasta esimerkiksi purukoruja ja oraalimotoriikkaa tukevia tuotteita. 

 -10% alennus kaikista tuotteista.

Ruohonjuuri on luomuruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut, vuonna 1982 perustettu vähittäiskauppaketju. Ruohonjuuresta löydät luomulaatuiset superfoodit, luonnonkosmetiikkatuotteet ja lisäravinteet.

-5 % alennus verkkokaupassa kaikista normaalihintaisista tuotteista. 

Sukkamestarit merkillä löytyy valikoimistaan monenlaisia sukkia päivittäiseen käyttöön lapsille ja aikuisille. Vuonna 1996 perustettu Sukkamestarit on suomalainen sukkiin erikoistunut yritys, jonka tehdas sijaitsee Ylöjärvellä.

-15% alennus verkkokaupasta, poislukien lahjakortit ja TOEZZ-hockey tuotteet

Tunnetaitoja lapselle tarjoaa konkreettista tukea ja tietoa vanhemmuuteen ja tunnetaitokasvatukseen. Verkkokaupasta voit ostaa esimerkiksi kirjoja ja tunnetaitokortteja.

-10% alennus tilauksen loppusummasta.