Jäsenyys

Liity jäseneksi

Jäsenenä mahdollistat toimintamme. Jäsenmaksujen avulla saamme järjestettyä vertaistuellista toimintaa ympäri Suomen sekä koulutettua toimihenkilömme. Jäsenenä saat etuja, kuten pääset ilmoittautumaan ensimmäisten joukossa perheleirillemme ja voit liittyä jäsenten omaan Facebook-ryhmään. Jäsenenä saat myös alennuksia yhteistyökumppaneiltamme.

Lähetämme jäsenillemme sähköisen jäsenkirjeen neljä kertaa vuodessa, joten pysyt ajan tasalla yhdistyksen toiminnasta.

Jäsenmaksu on 12€/kalenterivuosi.

Jäsenenä saat

suljettu Facebook-ryhmä

Yhdistyksen maksaville jäsenille tarkoitettu suljettu Facebook-ryhmä mahdollistaa vertaistuellisen keskustelun pienemmässä ryhmässä. Ryhmään pääsee liittymällä jäseneksi, maksamalla jäsenmaksun ja ottamalla yhteyttä jäsensihteeriin: jasenet@kiintymysvanhemmuus.fi

pexels-vlada-karpovich-4050333

Digipuu

Digipuu on 1-2 kertaa kuukaudessa kokoontuva virtuaalinen vertaistukikahvila. Digipuussa keskustelemme etukäteen mietitystä aiheesta sekä aiheen vierestä, riippuen siitä, mitä osallistujilla on sillä hetkellä mielen päällä. 

 

pexels-matheus-bertelli-3856027

Luennot, seminaarit ja koulutukset

Yhdistys järjestää erilaisia luentoja, seminaareja ja koulutuksia sekä live-tilaisuuksina että virtuaalisesti. Teemme yhteistyötä eri kouluttajien kanssa ja jäsenemme saavat osallistua koulutuksiin alennetuin hinnoin. Monet seminaarit ja luennot ovat jäsenille nimellisellä maksulla ja täydellä hinnalla ei-jäsenille. 

pexels-ekaterina-bolovtsova-4049992

Iltatee

Yhdistys järjestää kuukausittain iltatee -nimisiä virtuaalitapahtumia. Näissä joku yhdistyksen aktiiveista alustaa ja käy keskustelua ennalta sovittujen teemojen kautta live-lähetyksenä yhdistyksen jäsenten omassa Fb-ryhmässä. Tapahtumista jää tallenteet ja reaaliajassa osallistuminen ja kommentointi ja kysymysten esittäminen on mahdollista ja toivottua.

Alennukset yhteistyökumppaneiltamme

Gravidea on koulutettu hieroja ja vauvahierontaohjaaja Minna Lähteenmäen yritys, joka tarjoaa hierontapalveluja vastaanotolla sekä vauvahierontakursseja lähi- ja verkkokursseina. Vauvahieronta on ihanaa läsnäoloa, kosketusta ja vuorovaikutusta vauvan kanssa.

10 % alennus vauvahieronnan vastaanottokäynnistä sekä vauvahieronnan verkkokurssista.

Hidasta elämää

Hidasta elämää on Suomen suurin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin media, jonka sisältö auttaa ihmisiä parantamaan kokemusta elämästä. Hidasta elämää -tuoteperheessä on kauniisti paketoituna sitä samaa iloa, valoa ja inspiraatiota, jota hidastaelamaa.fi -sivusto on jakanut lukijoilleen vuodesta 2010 saakka.

15% alennus normaalihintaisista verkkokaupan tuotteista. 

JasminDesign on kultaseppä Mirka Jasmin Loukimon yritys, josta voi tilata kotimaisia koruja, mm. äidin omasta maidosta valmistettavat ÄM-korut®.

15 % alennus kaikista verkkokaupan tuotteista.

Kauneven valikoimasta löydät unelmanpehmeät merinovillavaatteet ja -asusteet koko perheelle sekä vegaaniset luomupuuvilla-asusteet. Kauneven toiminta pohjautuu vahvasti vastuullisiin arvoihin. Koko tuotanto tapahtuu Suomessa ja materiaalit ovat mahdollisimman vähän eläimiä, luontoa tai ihmisiä kuormittavia.

10% alennus kaikista verkkokaupan tuotteista.

Liinalapsi valmistaa kotimaisia kudottuja Vanamo kantoliinoja ja rengasliinoja sekä Wompat-kantoreppuja. Voit tilata kaupan laajasta valikoimasta tai teettää juuri Sinulle sopivan kantorepun. Liinalapsessa autetaan myös mielellään kantovälineen valinnassa ja käytössä.

10 % alennus kaikista tuotteista. 

Mielenpaja on Marjo Hirvosen (ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, auktorioitu seksuaalineuvoja, sairaanhoitaja AMK) yritys, joka tarjoaa yksilöterapiaa ja useita erilaisia verkkokursseja.  

20% alennus Mielenpajan verkkokaupan ladattaviin tuotteisiin.

Myllymuksut Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa ja myy mm. kankaita, vaippoja ja vaatteita vauvoille, lapsille ja aikuisille.

10% alennus koko valikoimasta.

Onni & Hoiva tarjoaa mm. Toimiva perhe- ja vuorovaikutuskursseja ja -luentoja sekä mm. osteopatiaa ja äitiysfysioterapiaa. Verkkokaupasta löydät mm. kirjallisuutta.

20% alennus Elina Kauppilan luennoista, 10% alennus kursseista ja 10% alennus kirjoista ja muista tuotteista verkkokaupassa, sekä kaikki hyvinvointipalvelut alennusryhmien hinnalla.

Ruohonjuuri on luomuruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut, vuonna 1982 perustettu vähittäiskauppaketju. Ruohonjuuresta löydät luomulaatuiset superfoodit, luonnonkosmetiikkatuotteet ja lisäravinteet.

5 %:n alennus verkkokaupassa kaikista normaalihintaisista tuotteista.

Toimivat Jalat on oululainen yhden naisen pyörittämä pienyritys ja verkkokauppa. Fysioterapeuttina ja omien jalkahaasteiden kanssa painiskelleena yrityksen valikoimiin on valittu vain laadukkaita ja jalkaterveyttä edistäviä kenkiä lapsille ja aikuisille.

Ilmainen toimitus yli 130€ tilauksiin.

Tunnetaitoja lapselle tarjoaa konkreettista tukea ja tietoa vanhemmuuteen ja tunnetaitokasvatukseen. 

10% alennus tilauksen loppusummasta. 

Anna-Riitta Kässi on seksuaalikasvattaja ja -neuvoja, doula, doulakouluttaja ja imetysohjaaja, joka haluaa auttaa vanhempia ja muita kasvattajia tarjoamaan lapsille ja nuorille mutkatonta, luontevaa ja sujuvaa seksuaalikasvatusta, joka ei aiheuta harmaita hiuksia yhdellekään osapuolelle.

20% alennus Sujuvaa seksuaalikasvatusta -verkkokurssista.