Jäsenyys

Liity jäseneksi

Jäsenenä mahdollistat toimintamme. Jäsenmaksujen avulla saamme järjestettyä vertaistuellista toimintaa ympäri Suomen sekä koulutettua toimihenkilömme. Jäsenenä saat etuja, kuten pääset ilmoittautumaan ensimmäisten joukossa perheleirillemme ja voit liittyä jäsenten omaan Facebook-ryhmään. Jäsenenä saat myös alennuksia yhteistyökumppaneiltamme.

Lähetämme jäsenillemme sähköisen jäsenkirjeen neljä kertaa vuodessa, joten pysyt ajan tasalla yhdistyksen toiminnasta.

Jäsenmaksu on 12€/kalenterivuosi.

Jäsenenä saat

suljettu Facebook-ryhmä

Yhdistyksen maksaville jäsenille tarkoitettu suljettu Facebook-ryhmä mahdollistaa vertaistuellisen keskustelun pienemmässä ryhmässä. Ryhmään pääsee liittymällä jäseneksi, maksamalla jäsenmaksun ja ottamalla yhteyttä jäsensihteeriin: jasenet@kiintymysvanhemmuus.fi

Digipuu

Digipuu on 1-2 kertaa kuukaudessa kokoontuva virtuaalinen vertaistukikahvila. Digipuussa keskustelemme etukäteen mietitystä aiheesta sekä aiheen vierestä, riippuen siitä, mitä osallistujilla on sillä hetkellä mielen päällä. 

 

Luennot, seminaarit ja koulutukset

Yhdistys järjestää erilaisia luentoja, seminaareja ja koulutuksia sekä live-tilaisuuksina että virtuaalisesti. Teemme yhteistyötä eri kouluttajien kanssa ja jäsenemme saavat osallistua koulutuksiin alennetuin hinnoin. Monet seminaarit ja luennot ovat jäsenille nimellisellä maksulla ja täydellä hinnalla ei-jäsenille. 

Tarkista omat jäsentietosi

Voit tarkistaa omat tietosi mm. osoitetietosi ja jäsenmaksusi. Käythän katsomassa aika ajoin, että tietosi ovat kunnossa. 

Alennukset yhteistyökumppaneiltamme

Alennuskoodit saat lähettämällä viestin osoitteeseen jasenet@kiintymysvanhemmuus.fi

On aina ihanaa saada uusia yhteistyökumppaneita! Yksi niistä vuodelle 2023 on Aistipuu

Verkkokauppa jokaiselle erityiselle lapselle.  Valikoimasta löytyy niin laadukkaat purukorut, tunnetaitomateriaalit kuin keskittymistä tukevat tuotteet.

 

15% alennus normaalihintaisten tuotteiden yhteishinnasta. 

Anna-Riitta Kässi tarjoaa Helsingin alueella doulapalveluita, seksuaalikasvatusta ja -koulutusta sekä vuokrauspalveluita mm. synnytykseen ja kantamiseen.

15% alennus Mama Mojo -valmennuksesta.

Elsan Ekopajan palatuotteet ovat kolmen sairaanhoitajan suunnittelemia ja valmistamia. Heillä on yhteensä 49 vuoden työkokemus ihmisen terveyden ja sairauden hoitamisesta sekä ymmärrys kehon anatomiasta ja fysiologiasta. Kaikilla heillä on myös yhteinen rakkaus luontoon ja sen antimiin sekä ihmisen yhteyteen luonnon kanssa.

15% alennus yli 40€ ostosta, käytettävissä kerran/asiakas.
0€ toimitus yli 40€ ostoon, käytettävissä kerran/asiakas.

Uutena yhteistyökumppaninamme on GreenDeal

GreenDeal on suomalainen perheyritys, jonka arvoja ovat luotettavuus, rehellisyys ja aitous. Yksi tärkeä arvo on myös tuotteiden edullinen hintataso. Laajasta, yli 2000 tuotteen valikoimasta, löytyy edullista luonnonkosmetiikkaa, ekologisia pesuaineita ja muita kodin ekotuotteita. 

15% alennus yli 99€ normaalihintasesta tilauksesta, pois lukien aina edullinen brändit ja monipakkaukset sekä lahjakortit.
0€ toimitus
yli 49€ tilauksiin.
 

On aina ihanaa saada uusia yhteistyökumppaneita! Yksi niistä vuodelle 2023 on Happymilkmama.  

Näyttöön perustuvaa tietoa ja rohkaisua sydämesi äänen kuunteluun. 

25% alennus normaalihintaisista oppaista. 

Jasmin Design on kultaseppä Mirka Jasmin Loukimon yritys, josta voi tilata kotimaisia koruja, mm. äidin omasta maidosta valmistettavat ÄM-korut®.

15 % alennus kaikista verkkokaupan tuotteista.

Lempeydellä Lotta on vuoden 2023 uusi yhteystyökumppanimme.

Kuuntelevaa tukea vauva-arkeen vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Palveluista löytyy mm. vauvahierontaa, Baby Balancea, uni- ja imetysohjausta.

15% alennus 
palveluista.

Myllymuksut Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa ja myy mm. kankaita, vaippoja ja vaatteita vauvoille, lapsille ja aikuisille.

10% alennus koko valikoimasta.

Perhepuoti Onnenhetkiä kivijalkamyymälä toimii Satakunnassa Rauman Lapissa ja verkkokauppana tilata voi tietysti mihin vain. Valikoimasta löydät muun muassa kestotuotteet, luonnonkosmetiikkaa, ekopesuaineet, käsityöt, ekologiset lastentarvikkeet ja paljasjalkakengät.

10% alennus
normaalihintaisista tuotteista.

Rakentava kasvatuksen -sivuilta löydät tietoa ja materiaaleja tarveperustaiselle paradigmalle pohjautuvasta kasvatuksesta ja vuorovaikutuksesta. Verkkokaupasta voit ostaa eloisasti kuvitetut tunne- ja tarvekortit, jotka ovat saaneet innoituksensa Rakentavan vuorovaikutuksen menetelmän (Nonviolent Communication, NVC) periaatteista.

5% alennus
normaalihintaisista tuotteista.

Ruohonjuuri on luomuruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut, vuonna 1982 perustettu vähittäiskauppaketju. Ruohonjuuresta löydät luomulaatuiset superfoodit, luonnonkosmetiikkatuotteet ja lisäravinteet.

5 % alennus verkkokaupassa kaikista normaalihintaisista tuotteista. 

Tunnetaitoja lapsille tarjoaa konkreettista tukea ja tietoa vanhemmuuteen ja tunnetaitokasvatukseen. 

10% alennus tilauksen loppusummasta.