Jäsenyys

Liity jäseneksi

Jäsenenä mahdollistat toimintamme. Jäsenmaksujen avulla saamme järjestettyä vertaistuellista toimintaa ympäri Suomen sekä koulutettua toimihenkilömme. Jäsenenä saat etuja, kuten pääset ilmoittautumaan ensimmäisten joukossa perheleirillemme ja voit liittyä jäsenten omaan Facebook-ryhmään. Jäsenenä saat myös alennuksia yhteistyökumppaneiltamme.

Lähetämme jäsenillemme sähköisen jäsenkirjeen neljä kertaa vuodessa, joten pysyt ajan tasalla yhdistyksen toiminnasta.

Jäsenmaksu on 12€/kalenterivuosi.

Jäsenenä saat

suljettu Facebook-ryhmä

Yhdistyksen maksaville jäsenille tarkoitettu suljettu Facebook-ryhmä mahdollistaa vertaistuellisen keskustelun pienemmässä ryhmässä. Ryhmään pääsee liittymällä jäseneksi, maksamalla jäsenmaksun ja ottamalla yhteyttä jäsensihteeriin: jasenet@kiintymysvanhemmuus.fi

pexels-vlada-karpovich-4050333

Digipuu

Digipuu on 1-2 kertaa kuukaudessa kokoontuva virtuaalinen vertaistukikahvila. Digipuussa keskustelemme etukäteen mietitystä aiheesta sekä aiheen vierestä, riippuen siitä, mitä osallistujilla on sillä hetkellä mielen päällä. 

 

pexels-matheus-bertelli-3856027

Luennot, seminaarit ja koulutukset

Yhdistys järjestää erilaisia luentoja, seminaareja ja koulutuksia sekä live-tilaisuuksina että virtuaalisesti. Teemme yhteistyötä eri kouluttajien kanssa ja jäsenemme saavat osallistua koulutuksiin alennetuin hinnoin. Monet seminaarit ja luennot ovat jäsenille nimellisellä maksulla ja täydellä hinnalla ei-jäsenille. 

pexels-ekaterina-bolovtsova-4049992

Iltatee

Yhdistys järjestää kuukausittain iltatee -nimisiä virtuaalitapahtumia. Näissä joku yhdistyksen aktiiveista alustaa ja käy keskustelua ennalta sovittujen teemojen kautta live-lähetyksenä yhdistyksen jäsenten omassa Fb-ryhmässä. Tapahtumista jää tallenteet ja reaaliajassa osallistuminen ja kommentointi ja kysymysten esittäminen on mahdollista ja toivottua.

Alennukset yhteistyökumppaneiltamme

Alennuskoodit saat lähettämällä viestin osoitteeseen jasenet@kiintymysvanhemmuus.fi

Anna-Riitta Kässi on seksuaalikasvattaja ja -neuvoja, doula, doulakouluttaja ja imetysohjaaja, joka haluaa auttaa vanhempia ja muita kasvattajia tarjoamaan lapsille ja nuorille mutkatonta, luontevaa ja sujuvaa seksuaalikasvatusta, joka ei aiheuta harmaita hiuksia yhdellekään osapuolelle.

Vaihtuvat edut
kurssitarjonnan mukaan. 

On aina ihanaa saada uusia yhteistyökumppaneita! Yksi niistä vuodelle on 2022 on Ekokauppa Onnenhetkiä.

Kivijalkamyymälä toimii Satakunnassa Rauman Lapissa ja verkkokauppana tilata voi tietysti mihin vain. Valikoimasta löydät muun muassa kestotuotteet, luonnonkosmetiikkaa, ekopesuaineet, käsityöt, ekologiset lastentarvikkeet ja paljasjalkakengät.

10% alennus normaalihintaisista tuotteista.

Iloaskel.fi -kaupan tavoitteena on edistää suositusten mukaisten aikuisten ja lasten kenkien saatavuutta ja näin tukea luonnollista liikkumista sekä jalkojen luonnollista toimintaa ja tervettä kasvua.

10% alennus verkkokaupassa tai myymälässä.

Jasmin Design on kultaseppä Mirka Jasmin Loukimon yritys, josta voi tilata kotimaisia koruja, mm. äidin omasta maidosta valmistettavat ÄM-korut®.

15 % alennus kaikista verkkokaupan tuotteista.

Kauneven valikoimasta löydät unelmanpehmeät merinovillavaatteet ja -asusteet koko perheelle sekä vegaaniset luomupuuvilla-asusteet. Kauneven toiminta pohjautuu vahvasti vastuullisiin arvoihin. Koko tuotanto tapahtuu Suomessa ja materiaalit ovat mahdollisimman vähän eläimiä, luontoa tai ihmisiä kuormittavia.

10% alennus kaikista verkkokaupan tuotteista.

Kumma-kustannus on lasten- ja nuortenkirjojen kustantamo täynnä tarinan taikaa! Kumman valikoimasta löydät paljon kirjoja esimerkiksi tunnetaitojen opettelun avuksi.

10 % alennus
verkkokaupan tuotteista.

Mielenpaja on Marjo Hirvosen (ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, auktorioitu seksuaalineuvoja, sairaanhoitaja AMK) yritys, joka tarjoaa yksilöterapiaa ja useita erilaisia verkkokursseja.

Vaihtuvat edut kurssitarjonnan mukaan. 

Myllymuksut Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa ja myy mm. kankaita, vaippoja ja vaatteita vauvoille, lapsille ja aikuisille.

10% alennus koko valikoimasta.

Onni & Hoiva tarjoaa mm. Toimiva perhe- ja vuorovaikutuskursseja ja -luentoja sekä mm. osteopatiaa ja äitiysfysioterapiaa. Verkkokaupasta löydät mm. kirjallisuutta.

20% alennus Elina Kauppilan luennoista, 10% alennus kursseista ja 10% alennus kirjoista ja muista tuotteista verkkokaupassa, sekä kaikki hyvinvointipalvelut alennusryhmien hinnalla.

Pippurinen Kustannus on lastenkirjoihin keskittyvä pienkustantamo ja Pippa Pippurin koti. Pippurinen Kustannus pyrkii olemaan pieni kustantamo täynnä suurenmoisia tarinoita ja tunteita. Pippurinen Kustannus julkaisee Pippa Pippuri -kirjasarjaa, joka käsittelee ja sanoittaa hauskalla tavalla harmituksen ja kiukun tunteita. Pippurinen Kustannuksen kirjat on painettu Suomessa, ja niillä on Joutsenmerkki.

10% alennus verkkokaupan tuotteisiin.

PS-kustannus on tietokirjoihin, erityisesti opetus- ja kasvatusalan ammattikirjallisuuteen, erikoistunut kustantamo. Valikoimasta löydät valtavasti kirjoja vanhemmuuden tueksi. Pyrimme vinkkailemaan hyvistä uutuuksista tännekkin!

10 % alennus verkkokaupan tuotteista.

Ruohonjuuri on luomuruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut, vuonna 1982 perustettu vähittäiskauppaketju. Ruohonjuuresta löydät luomulaatuiset superfoodit, luonnonkosmetiikkatuotteet ja lisäravinteet.

5 % alennus verkkokaupassa kaikista normaalihintaisista tuotteista. 

Toimivat Jalat on oululainen yhden naisen pyörittämä pienyritys ja verkkokauppa. Fysioterapeuttina ja omien jalkahaasteiden kanssa painiskelleena yrityksen valikoimiin on valittu vain laadukkaita ja jalkaterveyttä edistäviä kenkiä lapsille ja aikuisille.

Ilmainen toimitus yli 130€ tilauksiin.

Tunnetaitoja lapsille tarjoaa konkreettista tukea ja tietoa vanhemmuuteen ja tunnetaitokasvatukseen. 

10% alennus tilauksen loppusummasta.