Paikallistoiminta

Tule tapaamaan muita vanhempia!

Paikallistoiminta on Kiintymysvanhemmuusperheet ry:n vapaaehtoisten toimihenkilöiden ylläpitämää vertaistukitoimintaa, jota toteutetaan useilla paikkakunnilla ympäri Suomea. Paikallistoimintaa toteutetaan yleisimmin joko esimerkiksi kaupungin/kunnan tarjoamassa tilassa (ns. KiVa-kahvilat), kotitreffirinkinä tai ulkotapahtumien muodossa. Toiminnassa on mahdollisuus verkostoitua samanhenkisten ihmisten kanssa, tutustua laajemmin yhdistyksen toimintaan sekä saada tietoa, tukea ja oman ajatusmaailman vahvistusta yhdistyksen kuukausittaisista vanhemmuuteen ja lapsiin liittyvistä teemoista. Vertaistuen ja samanhenkisyyden merkitykset korostuvat erityisesti vanhemmuudessa, joka on jo itsessään suuri elämänmuutos. 

Katso, löytyykö oma kuntasi paikallistoiminta-alueidemme joukosta alta.

Helsingin seudun paikallistoimintaan kuuluu tällä hetkellä Espoossa toimivat KiVa perhekahvila Luumupuu (tauolla) sekä KiVa vauvakahvila Katajapuu, Järvenpäässä toimiva KiVa perhekahvila Kirsikkapuu ja Helsingissä toimivat KiVat perhekahvilat Oliivipuu, Pajupuu ja Poppelipuu.

HUOM! Vantaalta puuttuu oma KiVa perhekahvila ja pääkaupunkiseudulle mahtuu vielä useampikin kahvila! Ota yhteys KiVa ry:n paikallistoiminnan koordinaattori Lotta Parkkoseen (paikallistoiminta(at)kiintymysvanhemmuus.fi), jos olet kiinnostunut toimimaan kahvilan vetäjänä tai haluaisit järjestää toimintaa omalla paikkakunnallasi.

Facebookin paikallistoimintaryhmästä löydät uusimmat tuulet ja tiedotusasiat, sekä voit huhuilla sitä kautta seuraa milloin minnekin kaltaistesi joukosta! Ryhmässä järjestetään myös vapaamuotoisia treffejä.

Helsingin seudun KiVa-paikallisryhmä Facebookissa

Luumupuun Facebook-sivu

 Kirsikkapuun Facebook-sivu

Oliivipuun Facebook-sivu

Katajapuun Facebook-sivu

Pajunpuun Facebook-sivu

Hämeenlinnan perhekahvila on tauolla.

HUOM! Hämeenlinnaan etsitään uusia paikallistoimihenkilöitä. Jos olet kiinnostunut, ota yhteys paikallistoiminnan koordinaattori Lotta Parkkoseen, paikallistoiminta(at)kiintymysvanhemmuus.fi

Lisätietoja kahvilan teemoista ja muusta paikallistoiminnasta löydät Silkkipuun FB-sivuilta sekä Hämeenlinnan seudun KiVa-ryhmästä.

Hämeenlinnan seudun KiVa paikallisryhmä Facebookissa

 Kiva Perhekahvila silkkipuun Facebook-sivuKiVa Perhekahvila Laakeripuu kokoontuu perhepuisto Mäki-Matissa.

 KiVa perhekahvila Laakeripuun Facebook-sivu

Kouvolan seudulla toimii KiVa ry:n perhekahvila Mandariinipuu 1-2 kertaa kuukaudessa. Facebook-paikallisryhmässä on mahdollisuus kotitreffien järjestämiseen ja vertaistuen saamiseen lähistöltä.

Kouvolan seudun KiVa paikallisryhmä Facebookissa

 KiVa perhekahvila Mandariinipuun Facebook-sivu

Kouvolan seudun paikallistoiminta-asioissa ota yhteys:
Lotta Parkkonen, paikallistoiminnan koordinaattori, 
paikallistoiminta(at)kiintymysvanhemmuus.fi

Kuopion seudulla kokoontuu KiVa ry:n perhekahvila Kastanjapuu. Perhekahvila on kaikille avoin: kahvilassa vaihdetaan ajatuksia lempeästä kasvatuksesta, erilaisista teema-aiheista ja ennen kaikkea tutustutaan samanhenkisiin ihmisiin.

KiVa ry Kuopion seutu Facebook-ryhmässä suunnitellaan ja ideoidaan paikallistoimintaa, sovitaan esimerkiksi kotitreffeistä ja vaihdetaan kuulumisia.

KiVa ry Kuopion seutu-paikallisryhmä Facebookissa

 KiVa perhekahvila Kastanjapuun Facebook-sivu

Kuopion seudun paikallistoiminta-asioissa ota yhteyttä yhdistyksen paikallistoiminnan koordinaattori Lotta Parkkoseen: paikallistoiminta(at)kiintymysvanhemmuus.fi 

Lahden seudulla on FB-paikallisryhmä, josta löydät KiVaa vertaistukea ja treffiseuraa lähistöltä sekä KiVa perhekahvila Setripuu.

Lahden seudun KiVa paikallisryhmä Facebookissa

 KiVa perhekahvila Setripuun Facebook-sivu

Lahden seudun paikallistoiminta-asioissa ota yhteys paikallistoimihenkilöön:
Mia Nieminen
mia.nieminen(at)gmail.com

Mikkelin seudun paikalliset tapahtumat, keskustelut ja vertaistuen löydät KiVa ry Mikkelin seudun Facebook-ryhmästä:

KiVa ry Mikkelin seutu

HUOM! Mikkeliin etsitään uutta paikallistoimihenkilöä, jos olet kiinnostunut, ota yhteys paikallistoiminnan koordinaattori Lotta Parkkoseen, paikallistoiminta(at)kiintymysvanhemmuus.fi

Porin seudulla paikallistoimintaan kuuluu tällä hetkellä KiVa perhekahvila Päärynäpuu. 

Päärynäpuu on avoin kohtaamispaikka kaikille lapsentahtisesta ja lempeästä kasvatuksesta kiinnostuneille. Jokaisella kerralla on jokin aihe, jota käsitellään vapaasti keskustellen. Lisätietoja kahvilasta, tulevat päivät ja aiheet näet myös Lapsiksen nettisivuilta: lapsis.fi/kiva-kahvila

Facebookin paikallisesta KiVa-ryhmästä löydät samanhenkistä porukkaa Porin seudulta.

Porin seudun KiVa-paikallisryhmä

 KiVa perhekahvila Päärynäpuun Facebook-sivu

Porin seudun paikallistoimintaan liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä paikallistoimihenkilöön:
Erika Väättänen, vaattanen.erika(at)gmail.com

Porvoon KiVa Perhekahvila ei ole toiminnassa tällä hetkellä. 

Porvoon seudun paikalliset tapahtumat, keskustelut ja vertaistuen löydät KiVa ry Porvoon seudun Facebook-ryhmästä.

 Syreenipuun Facebook-sivu

Porvoon seudun paikallistoimihenkilöasioissa ota yhteyttä paikallistoiminnan koordinaattori Lotta Parkkoseen: paikallistoiminta(at)kiintymysvanhemmuus.fiRovaniemen seudulla kokoontuu kerran kuussa KiVa ry:n perhekahvila Kuusipuu. Kuusipuu on avoin kohtaamispaikka kaikille lapsentahtisesta ja lempeästä kasvatuksesta kiinnostuneille. Tapaamisissa käydään vapaata, vertaistuellista keskustelua ennalta sovituista teemoista.

Lisätietoja kahvilan teemoista ja muusta toiminnasta löydät KiVa ry Rovaniemen seutu Facebook-ryhmästä.

KiVa ry Rovaniemen seutu paikallisryhmä Facebookissa

 KiVa perhekahvila Kuusipuun Facebook-sivu

Rovaniemen seudun paikallistoimintaan liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä paikallistoimihenkilöön:
Anu Toivonen,
anu.m.toivonen(at)gmail.com

Kiva perhekahvila Koivupuu ei ole toiminnassa tällä hetkellä.

Salo-Somero-Lohja paikallisryhmä Facebookissa

 KiVa perhekahvila Koivupuun Facebook-sivu

Jos olet kiinnostunut toimimaan paikallistoimihenkilönä tällä alueella, olethan yhteydessä paikallistoiminnan koordinaattori Lotta Parkkoseen (paikallistoiminta(at)kiintymysvanhemmuus.fi).

Tampereen seudun KiVa-paikallisryhmä Facebookissa

 KiVa perhekahvila Mantelipuun Facebook-sivu

Tampereen seudun paikallistoiminta-asioissa ota yhteyttä:
paikallistoiminta(at)kiintymysvanhemmuus.fi

Turun seudun KiVa ry:n perhekahvila Vaahterapuu on tauolla. Facebook-paikallisryhmässä on mahdollisuus kotitreffien järjestämiseen ja vertaistuen saamiseen lähistöltä.

Turun seudun KiVa paikallisryhmä Facebookissa

 KiVa perhekahvila Vaahterapuun Facebook-sivu

Turun seudun paikallistoimintaan liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä paikallistoiminnan koordinaattori Lotta Parkkoseen, paikallistoiminta(at)kiintymysvanhemmuus.fi Vaasan seudun paikalliset tapahtumat, keskustelut ja vertaistuen löydät KiVa ry Vaasan seudun Facebook-ryhmästä.

Vaasan seudun paikallistoimintaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä:
paikallistoiminta(at)kiintymysvanhemmuus.fi