Paikallistoiminta

Tule tapaamaan muita vanhempia!

Paikallistoiminta on Kiintymysvanhemmuusperheet ry:n vapaaehtoisten toimihenkilöiden ylläpitämää vertaistukitoimintaa, jota toteutetaan useilla paikkakunnilla ympäri Suomea. Paikallistoimintaa toteutetaan yleisimmin joko esimerkiksi kaupungin/kunnan tarjoamassa tilassa (ns. KiVa-kahvilat), kotitreffirinkinä tai ulkotapahtumien muodossa. Toiminnassa on mahdollisuus verkostoitua samanhenkisten ihmisten kanssa, tutustua laajemmin yhdistyksen toimintaan sekä saada tietoa, tukea ja oman ajatusmaailman vahvistusta yhdistyksen kuukausittaisista vanhemmuuteen ja lapsiin liittyvistä teemoista. Vertaistuen ja samanhenkisyyden merkitykset korostuvat erityisesti vanhemmuudessa, joka on jo itsessään suuri elämänmuutos. 

Katso, löytyykö oma kuntasi paikallistoiminta-alueidemme joukosta alta.

Helsingin seudun paikallistoimintaan kuuluu tällä hetkellä Espoossa toimivat KiVa perhekahvila Luumupuu sekä KiVa vauvakahvila Katajapuu, Järvenpäässä toimiva KiVa perhekahvila Kirsikkapuu ja Helsingissä toimivat KiVat perhekahvilat Oliivipuu, Pajupuu ja Poppelipuu. Perhekahvilat ovat kaikille avoimia: kahvilassa vaihdetaan ajatuksia lempeästä kasvatuksesta, erilaisista teema-aiheista ja ennen kaikkea tutustutaan samanhenkisiin ihmisiin.

 

HUOM! Helsingin kahvilat etsivät uusia vetäjiä.

HUOM! Vantaalta puuttuu oma KiVa perhekahvila ja pääkaupunkiseudulle mahtuu vielä useampikin kahvila! Ota yhteys KiVa ry:n paikallistoiminnan koordinaattoriin (paikallistoiminta(at)kiintymysvanhemmuus.fi), jos olet kiinnostunut toimimaan kahvilan vetäjänä tai haluaisit järjestää toimintaa omalla paikkakunnallasi.

Facebookin paikallistoimintaryhmästä löydät uusimmat tuulet ja tiedotusasiat, sekä voit huhuilla sitä kautta seuraa milloin minnekin kaltaistesi joukosta! Ryhmässä järjestetään myös vapaamuotoisia treffejä.

Helsingin seudun KiVa-paikallisryhmä Facebookissa

Luumupuun Facebook-sivu

 Kirsikkapuun Facebook-sivu

oliivipuu Oliivipuun Facebook-sivu

Katajapuu Katajapuun Facebook-sivu

Pajupuu  Pajunpuun Facebook-sivu

Hämeenlinnan perhekahvila on tauolla.

HUOM! Hämeenlinnaan etsitään uusia paikallistoimihenkilöitä. Jos olet kiinnostunut, ota yhteys paikallistoiminnan koordinaattoriin,  paikallistoiminta(at)kiintymysvanhemmuus.fi

Lisätietoja kahvilan teemoista ja muusta paikallistoiminnasta löydät Silkkipuun FB-sivuilta sekä Hämeenlinnan seudun KiVa-ryhmästä.

Hämeenlinnan seudun KiVa paikallisryhmä Facebookissa

Silkkipuu  Silkkipuun Facebook-sivu

Joensuun seudulla toimii  KiVa ry:n perhekahvila Tuomipuu. Perhekahvila on kaikille avoin: kahvilassa vaihdetaan ajatuksia lempeästä kasvatuksesta, erilaisista teema-aiheista ja ennen kaikkea tutustutaan samanhenkisiin ihmisiin.

Tuomipuun Facebook-sivu

Joensuun seudun paikallistoimintaan liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä paikallistoiminnan koordinaattoriin, paikallistoiminta(at)kiintymysvanhemmuus.fi

Jyväskylän perhekahvila on tauolla.

HUOM! Jyväskylään etsitään uusia paikallistoimihenkilöitä. Ota yhteys KiVa ry:n paikallistoiminnan koordinaattoriin (paikallistoiminta(at)kiintymysvanhemmuus.fi), jos olet kiinnostunut toimimaan kahvilan vetäjänä tai haluaisit järjestää toimintaa omalla paikkakunnallasi.

Laakeripuu Laakeripuun Facebook-sivu

Kouvolan perhekahvila on tauolla.

HUOM! Kouvolaan etsitään uusia paikallistoimihenkilöitä. Ota yhteys KiVa ry:n paikallistoiminnan koordinaattoriin (paikallistoiminta(at)kiintymysvanhemmuus.fi), jos olet kiinnostunut toimimaan kahvilan vetäjänä tai haluaisit järjestää toimintaa omalla paikkakunnallasi.

Facebook-paikallisryhmässä on mahdollisuus kotitreffien järjestämiseen ja vertaistuen saamiseen lähistöltä.

Kouvolan seudun KiVa paikallisryhmä Facebookissa

Mandariinipuu Mandariinipuun Facebook-sivu

Kuopion seudulla kokoontuu KiVa ry:n perhekahvila Kastanjapuu ja Pihlajapuu. Perhekahvilat ovat kaikille avoimia: kahvilassa vaihdetaan ajatuksia lempeästä kasvatuksesta, erilaisista teema-aiheista ja ennen kaikkea tutustutaan samanhenkisiin ihmisiin.

Kastanjapuu Kastanjapuun Facebook-sivu

Pihlajapuu Pihlajapuun Facebook-sivu

HUOM! Kuopioon etsitään uusia paikallistoimihenkilöitä. Ota yhteys KiVa ry:n paikallistoiminnan koordinaattoriin (paikallistoiminta(at)kiintymysvanhemmuus.fi), jos olet kiinnostunut toimimaan kahvilan vetäjänä tai haluaisit järjestää toimintaa omalla paikkakunnallasi.

KiVa ry Kuopion seutu Facebook-ryhmässä suunnitellaan ja ideoidaan paikallistoimintaa, sovitaan esimerkiksi kotitreffeistä ja vaihdetaan kuulumisia.

KiVa ry Kuopion seutu-paikallisryhmä Facebookissa

Lahden seudulla seudulla kokoontuu KiVa ry:n perhekahvila Setripuu. Perhekahvila on kaikille avoin: kahvilassa vaihdetaan ajatuksia lempeästä kasvatuksesta, erilaisista teema-aiheista ja ennen kaikkea tutustutaan samanhenkisiin ihmisiin.

Lahden seudulla on FB-paikallisryhmä, josta löydät KiVaa vertaistukea ja treffiseuraa lähistöltä.

Lahden seudun KiVa paikallisryhmä Facebookissa

KiVa perhekahvila Setripuun Facebook-sivu

Setripuu Setripuun Facebook-sivu

Lahden seudun paikallistoiminta-asioissa ota yhteys paikallistoimihenkilöön:
Mia Nieminen
mia.nieminen(at)gmail.com

Mikkelin seudun paikalliset tapahtumat, keskustelut ja vertaistuen löydät KiVa ry Mikkelin seudun Facebook-ryhmästä:

KiVa ry Mikkelin seutu

HUOM! Mikkeliin etsitään uutta paikallistoimihenkilöä, jos olet kiinnostunut, ota yhteys paikallistoiminnan koordinaattoriin, paikallistoiminta(at)kiintymysvanhemmuus.fi

Oulun seudulla toimii  KiVa ry:n perhekahvila Mäntypuu. Perhekahvila on kaikille avoin: kahvilassa vaihdetaan ajatuksia lempeästä kasvatuksesta, erilaisista teema-aiheista ja ennen kaikkea tutustutaan samanhenkisiin ihmisiin.

Mäntypuun Facebook-sivu

Oulun seudun paikallistoimintaan liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä paikallistoiminnan koordinaattoriin, paikallistoiminta(at)kiintymysvanhemmuus.fi 

Porin seudulla paikallistoimintaan kuuluu tällä hetkellä KiVa perhekahvila Päärynäpuu. 

Päärynäpuu on avoin kohtaamispaikka kaikille lapsentahtisesta ja lempeästä kasvatuksesta kiinnostuneille. Jokaisella kerralla on jokin aihe, jota käsitellään vapaasti keskustellen. Lisätietoja kahvilasta, tulevat päivät ja aiheet näet myös Lapsiksen nettisivuilta: lapsis.fi/kiva-kahvila

Facebookin paikallisesta KiVa-ryhmästä löydät samanhenkistä porukkaa Porin seudulta.

Porin seudun KiVa-paikallisryhmä

Päärynäpuu KiVa perhekahvila Päärynäpuun Facebook-sivu

Porin seudun paikallistoimintaan liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä paikallistoimihenkilöön:
Erika Väättänen, vaattanen.erika(at)gmail.com

Porvoon KiVa Perhekahvila ei ole toiminnassa tällä hetkellä. 

HUOM! Porvooseen etsitään uusia paikallistoimihenkilöitä. Ota yhteys KiVa ry:n paikallistoiminnan koordinaattoriin (paikallistoiminta(at)kiintymysvanhemmuus.fi), jos olet kiinnostunut toimimaan kahvilan vetäjänä tai haluaisit järjestää toimintaa omalla paikkakunnallasi.

Porvoon seudun paikalliset tapahtumat, keskustelut ja vertaistuen löydät KiVa ry Porvoon seudun Facebook-ryhmästä.

Syreenipuu Syreenipuun Facebook-sivu

Rovaniemen seudulla kokoontuu kerran kuussa KiVa ry:n perhekahvila Kuusipuu. Kuusipuu on avoin kohtaamispaikka kaikille lapsentahtisesta ja lempeästä kasvatuksesta kiinnostuneille. Tapaamisissa käydään vapaata, vertaistuellista keskustelua ennalta sovituista teemoista.

Lisätietoja kahvilan teemoista ja muusta toiminnasta löydät KiVa ry Rovaniemen seutu Facebook-ryhmästä.

KiVa ry Rovaniemen seutu paikallisryhmä Facebookissa

Kuusipuu KiVa perhekahvila Kuusipuun Facebook-sivu

Rovaniemen seudun paikallistoimintaan liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä paikallistoimihenkilöön:
Anu Toivonen,
anu.m.toivonen(at)gmail.com

Kiva perhekahvila Koivupuu ei ole toiminnassa tällä hetkellä.

Salo-Somero-Lohja paikallisryhmä Facebookissa

HUOM! Alueelle etsitään uusia paikallistoimihenkilöitä. Ota yhteys KiVa ry:n paikallistoiminnan koordinaattoriin (paikallistoiminta(at)kiintymysvanhemmuus.fi), jos olet kiinnostunut toimimaan kahvilan vetäjänä tai haluaisit järjestää toimintaa omalla paikkakunnallasi.

Koivupuun Facebook-sivu

Seinäjoen seudulla toimii  KiVa ry:n perhekahvila Saarnipuu. Perhekahvila on kaikille avoin: kahvilassa vaihdetaan ajatuksia lempeästä kasvatuksesta, erilaisista teema-aiheista ja ennen kaikkea tutustutaan samanhenkisiin ihmisiin.

Saarnipuun Facebook-sivut.

Seinäjoen seudun paikallistoimintaan liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä paikallistoiminnan koordinaattoriin, paikallistoiminta(at)kiintymysvanhemmuus.fi 

Tampereella toimii KiVa perhekahvila Mantelipuu. Perhekahvila on kaikille avoin: kahvilassa vaihdetaan ajatuksia lempeästä kasvatuksesta, erilaisista teema-aiheista ja ennen kaikkea tutustutaan samanhenkisiin ihmisiin.

HUOM! Alueelle etsitään uusia paikallistoimihenkilöitä. Ota yhteys KiVa ry:n paikallistoiminnan koordinaattoriin (paikallistoiminta(at)kiintymysvanhemmuus.fi), jos olet kiinnostunut toimimaan kahvilan vetäjänä tai haluaisit järjestää toimintaa omalla paikkakunnallasi.

Tampereen seudun KiVa-paikallisryhmä Facebookissa

Mantelipuu Mantelipuun Facebook-sivu

Turun seudulla toimii  KiVa ry:n perhekahvila Vaahterapuu. Perhekahvila on kaikille avoin: kahvilassa vaihdetaan ajatuksia lempeästä kasvatuksesta, erilaisista teema-aiheista ja ennen kaikkea tutustutaan samanhenkisiin ihmisiin.

Facebook-paikallisryhmässä on mahdollisuus kotitreffien järjestämiseen ja vertaistuen saamiseen lähistöltä.

Turun seudun KiVa paikallisryhmä Facebookissa

Vaahterapuu Vaahterapuun Facebook-sivu

Turun seudun paikallistoimintaan liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä paikallistoiminnan koordinaattoriin, paikallistoiminta(at)kiintymysvanhemmuus.fi 

Turun seudun KiVa ry:n perhekahvila Vaahterapuu on tauolla. Facebook-paikallisryhmässä on mahdollisuus kotitreffien järjestämiseen ja vertaistuen saamiseen lähistöltä.

Turun seudun KiVa paikallisryhmä Facebookissa

Vaasan seudun paikalliset tapahtumat, keskustelut ja vertaistuen löydät KiVa ry Vaasan seudun Facebook-ryhmästä.

Vaasan seudun paikallistoimintaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä:

paikallistoiminta(at)kiintymysvanhemmuus.fi