Virtuaalitoiminta

Facebook

viestintä2

Yhdistys tarjoaa Facebookissa vertaistukea ja tietoa kiintymysvanhemmuudesta sekä lempeästä kasvatuksesta yhdistyksen oman Facebook-sivun kautta mutta myös moderoimalla erilaisia kiintymysvanhemmuus-ryhmiä. Suurin ryhmämme on Kiintymysvanhemmuusperheet ry – Lempeän kasvatuksen vertaistukiryhmä, jota moderointitiimimme ylläpitää.  Ryhmään pääsee jäseneksi, kun vastaa sisäänpääsykysymyksiin.

Modetiimi seuraa keskustelua ja osallistuu keskusteluun rakentavasti. Modetiimi myös tarkistaa uudet jäsenpyynnöt ja julkaisut ja hyväksyy ne. Myös anonyymit julkaisut menevät modetiimin kautta. Ota yhteyttä info@kiintymysvanhemmuus.fi, jos haluat mukaan modetiimiimme!

Tämän lisäksi yhdistyksen maksaville jäsenille on oma, salainen ryhmänsä Facebookissa, jossa voi keskustella jäsenten kesken. Lisätietoa jäsenten ryhmästä saat jäsensihteeriltä. 

Some- ja viestintätiimi myös ylläpitää Yhdistyksen Facebook-sivuja, jonne julkaistaan ajankohtaisia ilmoituksia, uusia tekstejä, kuvatauluja, videoita sekä podcasteja. Tykkää sivustamme, niin pysyt ajan tasalla yhdistyksen toiminnasta!

Digipuu

Yhdistyksen maksavat jäsenet voivat osallistua 1-2 kertaa kuukaudessa järjestettävään digipuuhun. 

Digipuu järjestetään esimerkiksi Google Meets-palvelun avulla. Osallistua voi videokuvan kanssa tai ilman, ja keskusteluun voi osallistua puhuen, viestejä lähettäen tai vain kuunnellen.

Digipuussa yhdistyksen aktiivi alustaa ja vie keskustelua eteenpäin, vertaistuellisesti. Jokaiselle kerralle on oma aiheensa, mutta keskustelu saa edetä asioihin, joita osallistujilla on juuri sillä hetkellä mielen päällä.

Ota seurantaan Digipuun oma facesivu!