KiVa-leiri

Koko perheen KiVa-leiri

Jokavuotinen Lempeän kasvatuksen leiri järjestetään yleensä kesä-heinäkuussa. Leiri on pidennetyn viikonlopun mittainen ja se on tarkoitettu yhdistyksen jäsenperheille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

Leirillä kohtaat muita lempeitä kasvattajia, saat jakaa kokemuksiasi, oivalluksia tai vain olla ja nauttia perheen kesken. Rennossa ympäristössä lapsetkin nauttivat ja löytävät uusia kavereita. 

Joka vuosi tavoitteena on järjestää leirillä laadukasta, yhdistyksen arvoja tukevaa toimintaa. Leirin ensisijainen tarkoitus on mahdollistaa vertaisperheiden kohtaaminen ja keskustelu lapsiperheille ystävällisessä paikassa. Yhdistys tukee leiriä
rahoittamalla järjestettyä ohjelmaa leirille. Ohjelma voi olla esimerkiksi luento, perheen yhteinen toiminta tai muuta soveltuvaa.

KiVa-leiri

Vuoden 2024 Lempeän kasvatuksen perheviikonloppu

Tämän vuoden leiri pidetään Marttisilla, Virroilla 26.7.-29.7.2024. 

Leirillä on luvassa mm.

  • rentoa yhdessäoloa
  • saunomista ja uimista
  • lapsille temppurata
  • aarteen etsintää
  • aikuisille ohjattu rentoutushetki

Leiri on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille. 

Hinta:
Aikuiset 230€, 
lapset 4-15v 170€, alle 4v ilmaiseksi 

Hinta sisältää majoituksen omilla petivaatteilla sekä ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala), sekä ohjelman. Leirillä ei ole lastenhoitopalveluja. 

Leiri alkaa perjantaina iltapäivällä ja päättyy maanantaina lounaaseen. Leirillä majoitutaan omissa huoneissa, joista löytyy oma wc ja suihku. Majoitustiloissa on yhteinen oleskelutila ja pieni keittiö.

Leirikeskuksessa on runsaasti aktiviteetteja, joihin voi osallistua omakustanteisesti. Alueelta löytyy niin minigolf kuin lapsiystävällinen luontopolku sekä frisbee-golfrata. Vuokrattavana on esimerkiksi SUP-lautoja ja maastopyöriä.