LKV 2019

Rakentava vuorovaikutus perheessä

Blogitekstit

Kirjaesittelyt

Videot

Hanna Savanna on pitänyt NVC-menetelmään perustuvia raken-tavan vuorovaikutuksen koulu-tuksia, kouluttanut sovittelijoita sekä tehnyt työyhteisövalmennuksia ja työnohjauksia vuodesta 1998. Hän opiskeli NVC-menetelmää muun muassa menetelmän kehittäjän Marshall Rosenbergin johdolla ja järjesti sen jälkeen Rosenbergin kanssa useita koulutuksia Suomessa. Hanna Savanna on CNVC Certified Trainer eli Center for Nonviolent Communication –organisaation sertifioima kouluttaja. 

Elina Kauppila on kirjailija, mindfulness MBSR -ohjaaja CFM® ja valtuutettu Toimiva Perhe- ja Toimiva Vuorovaikutus -ohjaaja.
Kauppila on kirjoittanut kolme kirjaa:

  • Kamalan ihana päivä -lasten mindfulnesskirjan
  • Ihana perhe – tietoisen vanhemmuuden ABC:n
  • Huomaa hetki perheessä -vanhemman tunnetaitokirjan.

Työkseen Kauppila ohjaa vanhempien tunne- ja vuorovaiku-tuskursseja ja mindfulness-meditaatiota.

Aki Salmi on Kiintymys-vanhemmuusperheet ry:n yhteis-työkumppani, Suomen Ladun vaellusopas, työnohjaaja SOSPED STOry, koodarinörtti ja Toimiva Perhe -kurssin kouluttaja.

Janna Rantala on lastenpsykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti ja kolmen lapsen äiti. Hän luennoi ja kirjoittaa vanhemmuudesta, lapsen kehityksestä ja lastenpsykiatrisista aiheista sekä vanhemmille että ammattilaisille. 
Rantalalla 
on laaja kokemus lasten ja perheiden kanssa työskentelystä perusterveydenhuollossa, erikoissairaanhoidossa ja sosiaali-toimessa. 

Rantala on kirjoittanut kaksi kirjaa:

  • Vuonna 2014 julkaistu kirja ”Äiti, älä tottele! (kaiken maailman kasvatusoppaita)” on aikuista ajattelemaan haastava antikasvatusopas, jonka avulla voit rakentaa reilua suhdetta lapseen.
  • Vuonna 2016 julkaistu ”Parintaju- parisuhde lapsiperheessä” paljastaa, mitä parisuhteelle oikein tapahtuu (ja miksi!) kun lapset tulevat perheeseen.

Tutustu myös Onks tää normaalia?- palveluun , josta jo kymmenet tuhannet käyttäjät ovat hakeneet apua. 

Eevi on itsetuntemusohjaaja, kouluttaja, kirjailija, vaimo, ystävä ja äiti. Eevin tausta on perinteisessä terveydenhuollossa,  jonka jälkeen hän on opiskellut mm. Personal traineriksi, NLP traineriksi ja käynyt useita koulutuksia sisäisen hyvinvoinnin ohjauksesta. Mm. Kognitiivisen terapian perus-opinnot,  KEHTO koulun Vapaa tie ohjaaja ja kundaliinijooga ohjaaja. Tällä hetkellä hän käy psykoterapeuttiset valmiudet ja ratkaisukeskeinen terapia koulutusta. Eevin kirja Ole itsellesi armollinen julkaistiin alkuvuodesta 2018.

Tohtori Laura Markham sai kliinisen psykologian tohtorin tutkinnon Columbian yliopistossa ja on työskennellyt vanhemmuusvalmentajana lukemattomien perheiden kanssa ympäri maailman. Yli 130 000 äitiä ja isää seuraavat Lauran viikottaisia valmennuskirjeitä sähköpostitse. Voit tilata kirjeen hänen verkkosivuiltaan, AhaParenting.com, joka tarjoaa Aha! -elämyksiä kaiken ikäisten lasten vanhemmille.
Lauran pyrkimys on muuttaa maailmaa, lapsi kerrallaan, vanhempia tukien. Hän asuu aviomiehensä kanssa New Yorkissa ja on äiti kahdelle nuorelle kukoistavalle aikuiselle.

Kuvatauluja