Tervehdys tauon jälkeen

Tervehdys tauon jälkeen

KiVan blogi on ollut noin puolen vuoden talvitauolla, mutta tämä ei suinkaan tarkoita sitä, etteikö hallituksen ja yhdistyksen toiminta olisi aktiivista. Allekirjoittanut vaan on paahtanut psykologian perus- ja aineopintoja avoimessa yliopistossa sitä tahtia, ettei ole ehtinyt kaikkia opintojen myötä tulleita oivalluksia blogiin kirjaamaan.

KiVa ry:n hallitus on vuonna 2015 ensimmäistä kertaa valtakunnallinen. Puheenjohtajisto, eli pj Saga Riihinen ja vpj Marika Kerätär, ovat pk-seudulla; sihteeristö, eli sihteeri Saila Salo ja rahastonhoitaja Lotta Haapala, ovat Seinäjoella ja lisäksi hallituksen jäseniä ja varajäseniä on Oulussa ja Kouvolassa sekä meikäläinen roikkuu ainoana perustajajäsenenä mukana varajäsenen roolissa Seinäjoelta käsin.

Uusi hallitus on järjestämässä kevätkokouksen yhteyteen lauantaina 16.5. koulutuksen, jossa opastetaan paikallistoimintaryhmien vetäjiä tapaamisten vetämiseen ja muihin vertaistukitoiminnan keskeisiin aihepiireihin. Keskeisimpiä viestintäkanaviamme ovat kaksi Facebook-ryhmää: avoin, suuri Kiintymysvanhemmuusperheet-ryhmä ja pienempi/intiimimpi, vain jäsenmaksun maksaneille jäsenille tarkoitettu Kiintymysvanhemmuusperheet-yhdistys. Niiden kautta pysyy hyvin kärryillä toiminnastamme. Parhaillaan on menossa mm. ilmoittautumiset kesätapaamiseen Kanniston kotieläintilalla 10.-12.7.2015.

Hauskaa kevättä!– Katri Pääkkö-Matilainen 

 

Julkaistu ensimmäisen kerran vuonna 2015