Lempeän kasvatuksen viikko 2023

Toimivampi perhe - vahvuutena vuorovaikutus

Tervetuloa Lempeän kasvatuksen viikolle! Tämän vuoden Lempeän kasvatuksen viikolla tutkimme perhesuhteita ja mietimme, miten vuorovaikutuksemme voisi olla toimivampaa.

Joka päivä julkaisemme vuorovaikutukseen liittyviä kysymyksiä ja etsimme vastauksia niihin. Perheitä on monenlaisia ja sen takia kaikkien päivien aiheet eivät varmasti kosketa kaikkia. Toisaalta tämän viikon julkaisujen kautta pääset pohtimaan vuorovaikutustasi  oman perheen kanssa ja pohtimaan omien suhteidesi verkostoa. Viikon aikana emme tietenkään ehdi esitellä kaikkien perhemallien vuorovaikutusta. Uskomme kuitenkin, että saat julkaisuista paljon uutta ajateltavaa. Sillä emme jätä asiaa vain esittelyyn vaan pyrimme tarjoamaan keinoja, miten saada perheen vuorovaikutuksesta toimivampaa. Joka päivä julkaisemme viisi vinkkiä vuorovaikutukseen. Tänä vuonna esittelemme myös paljon erilaisia lasten kirjoja! 

Viikon aikana näymme somessa ja kymmenillä paikkakunnilla kirjastoissa esitellään lempeän kasvatuksen kirjavinkkejä. Luvassa on lisäksi paikallisia perhekahviloita ja kaikille avoin digipuu eli etäkahvila, jossa pääset keskustelemaan viikon teemasta omalta kotisohvaltasi tai vaikka lasten kanssa ulkoillessa. Viime vuoden suosikit, podcastit, jatkuvat ja luvassa on joka päivälle kiinnostavia keskusteluja eri vieraiden kanssa. Mukana on muun muassa ihana Leea Mattila!

Kuudetta Lempeän kasvatuksen viikkoa vietetään
8.-14.5.2023.

Alempana lisää luennosta ja viikon ohjelmasta!

lkv 2023 - mainos

Toukokuun perhekahvilat

Luento: "Parisuhteen yhteyden vaaliminen"

Eevi Vuoristo on pariterapeutti, itsetuntemuskouluttaja,
 lyhytterapeutti ja kirjailija.

Minkälaiset asiat tuovat parisuhteessa turvaa? Millaisiin kielteisiin kehiin suhteessa saatetaan ajautua? Entä miten löytää tie takaisin yhteyteen? Näitä kysymyksiä pohditaan Eevi Vuoriston luennolla ”Parisuhteen yhteyden vaaliminen”  lauantaina 13.5. klo 13-14:30.

Luento kestää tunnin, minkä jälkeen on 30 min aikaa kysymyksille. Osallistujat saavat luennosta tallenteen, joka on katsottavissa kaksi viikkoa.

Hinta jäsenille 10€ ja muille 25€.  

viikon ohjelma

Maanantai 8.5.

Tervetuloa Lempeän kasvatuksen viikolle!
Keitä Sinun perheeseesi kuuluu?

Katso päiväkohtaiset materiaalit. 

ma lkv2023

Tiistai 9.5.

Varhainen vuorovaikutus

Katso päiväkohtaiset materiaalit. 

ti lkv2023

Keskiviikko 10.5.

Lapsen ja aikuisen välinen suhde

Katso päiväkohtaiset materiaalit. 

ke lkv2023

Torstai 11.5.

to lkv2023

Perjantai 12.5.

Muut merkitykselliset ihmissuhteet

Katso päiväkohtaiset materiaalit. 

pe lkv2023

Lauantai 13.5.

Kasvattajien väliset suhteet ja toimiva vuorovaikutus

 

Katso päiväkohtaiset materiaalit.

la lkv2023

#lempeänkasvatuksenviikko2023 #vahvuutenavuorovikutus

lkv logo

Lempeän kasvatuksen viikon arvonnat

Järjestämme viikon aikana useana päivänä somekanavissamme erilaisia arvontoja. Luvassa on upeita kirjapalkintoja sekä tuotepalkintoja. Laita siis seurantaan kaikki yhdistyksen kanavat, niin pääset osallistumaan jokaiseen arvontaan ensimmäisten joukossa.

Suosittelemme myös liittymään Facebookin vertaiskeskusteluryhmään: Kiintymysvanhemmuusperheet ry – Lempeän kasvatuksen vertaistukiryhmä.

Liity Kiintymysvanhemmuusperheet ry:n jäseneksi Lempeän kasvatuksen viikon aikana!

Jäsenenä saat useita etuja, mm. jäsenten suljettu FB-ryhmä, osallistumisoikeus kuukausittaiseen Digipuu-verkkokahvilaan, alennuksia yhteistyöyrityksiltämme, luentoja, ilmoittautumisedun yhdistyksen tapahtumiin sekä paljon muuta!

Lempeän kasvatuksen viikko näkyy myös jäsenten suljetussa FB-ryhmässä: keskustelemme siellä viikon teemasta ja sisällöistä aktiivisesti. Ryhmässä toteutetaan myös omia, vain jäsenille suunnattuja arvontoja.

Kiintymysvanhemmuusperheet ry:n jäseneksi voit liittyä 
täällä.
Ja maksaa jäsenmaksun 12€/kalenterivuosi verkkokaupassamme. 
Hakemuksen jätettyäsi voit laittaa liittymispyynnön jäsenten suljettuun FB-ryhmään. Jäsensihteeri hyväksyy liittymisesi, kun jäsenyys ja jäsenmaksu on tarkistettu.

Muistathan seurata meitä myös somessa: